Projecte de Nadala

Un dels últims treballs que vam realitzar abans de que s'acabés el primer trimestre es tractava de realitzar, per grups de 3 persones, una nadala; podiem utilitzar la técnica que volguessim, l'única condició era que presentessim la nadala en format de vídeo i que no superés el minut de durada.
En principi, voliem fer un vídeo, però al anar fent probes i acabar de concretar el projecte, vam decidir que sería millor utilitzar dues técniques combinades: El vídeo i l'stop-motion.

Per tal de que la nadala tingués relació amb el nostre centre, una part està feta dins de els instalacions de l'institut i a més a més, vam demanar la col·laboració de diversos professors i alumnes, plantejant a cadascún d'ells la pregunta que inspira, i és el motiu central, del nostre projecte:  - Que li demanes al Nadal?
Per últim, vam acabar de finalitzar la Nadala amb un stop-motion i un vídeo fets a l'exterior del recinte, aquests pertanyen a la part final de la Nadala i és on realment s'aprecia el missatge que voliem transmetre.

Aquest és el resultat: 
Tot i que pensem que potser certs trossos del vídeo es podríem millorar, ja sigui utilitzant altres materials/objectes o millorant la il·luminació, n'estem bastant contentes del resultat. Al principi ens va semblar que preteníem abarcar moltes idees i que no tindríem temps de realitzar-ho tot i poder editar-ho a temps i de forma correcta, pero finalment vam poder fotografíar i grabar tot el que volíem, i realment, el vídeo resultant va ser molt proper al que havíem imaginat.

Aquestes, són algunes fotos que vam fer mentre feiem la nadala; en la primera apareixem montan la part d'stop-motion de "l'arbre dels desitjos" i les altres, són fotos que vam fer mentre construïem les urnes i editavem el vídeo.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada