Fotografiar sensacions

Aquesta és la caixa que vaig crear per a l'exercici de fotografiar sensacions:




El meu objectiu a l'hora de crear la capsa era que, qui posés la mà dins sentís una mena de contradicció, que es sorprengués, es sentís desorientat.. Primer, al introduïr només una mica la mà notarien el tacte suau del coll de pell sintética i el tacte lleuger de la boa de plumes i, després, al confiar-se i introduïr completament la mà dins la caixa notarien els petits claus a la part superior movent-se segons el moviment de les mans, punxant però sense acabar de fer mal.
Pretenia que identifiquessin aquestes sensacions amb quelcom de la nostra vida que pateix un cambi, o que té una aparença o un aspecte exterior que no es correspon realment a l'interior o la realitat.


Tot i que vaig decidir no presentar-les en l'exercici de fotografiar sensacions ja que són totes fotografies fetes i editades fa temps, aquestes imatges, per a mi, representen el que pretenía transmetre amb la meva capsa; que no tot és el qe sembla, que tots amaguem coses, que fins i tot les coses agradables poden resultar-nos tristes o poden fer-nos mal..












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada